Privacyverklaring

Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we je weten welke gegevens we verzamelen als je onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we ons jouw gebruiksservaring verbeteren. Dit privacy beleid is van toepassing op de diensten van Casa Caminante.

Je bent bewust Casa Caminante is niet verantwoordelijk voor het privacybeleid van andere sites en bronnen op onze website. Door gebruik van deze website geef je het privacy beleid te accepteren.  Casa Caminante respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt ​​er zorg voor dat de persoonlijke informatie over het contact vertrouwelijk wordt behandeld.

Privacy verklaring

Casa Caminante, gevestigd Barriada Estation del Chorro 41 in El Chorro is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. We hebben de richtlijnen en eisen die gesteld zijn van de Algemene bestandsgegevensbescherming (AVG). Vanaf 25 mei 2018 geldende dezelfde privacywetgeving Algemene Verordening Gegevensbescherming (GDPR) in de hele Europese Unie.

Contactgegevens:Dirk De Houwer

Naam bedrijf: B & B Casa Caminante

Website: www.casacaminanteelchorro.com 

Adres: Barriada Estation del Chorro 41 in El Chorro

Telefoon: 0034 634320565

Functionaris Gegevensbescherming: Dirk De Houwer

Persoonsgegevens die wij verwerken:

Casa Caminante verzorgt uw gebruik van onze diensten en van uw eigen gegevens.

 Voor en achternaam-E-mailadres - mobiel telefoonnummer.

 Met welk doel en op basis van welke grondslag recepten CDC persoonsgegevens

 

Het is mogelijk om een ​​e-mail te sturen of te laten verzenden naar een andere aanbieder van onze diensten.

Hoe lang we ook bewaren

Casa Caminante bewaart je persoonlijke gegevens om te zorgen dat je gegevens worden verzameld. De gegevens worden éénmalig opgeslagen om de verwerking van uw reservering te verwerken, het maakt niet uit.

Als je dit wilt, ontvang je een e-mail te sturen.

Delen van persoonsgegevens met derden

Casa Caminante bevatten geen gegevens aan derden. 

Casa Caminante gebruikt alleen technische en functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat op uw computer wordt opgeslagen, tablet van smartphone. De cookies sterven wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar hun respectieve instellingen en instellingen werkt. Ook kunnen wij uw website optimaliseren. Je kunt op cookies klikken om deze internetbrowser zo in te zetten dat deze geen cookies meer opslaat. Bovendien kun je dat eerder wordt opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je gegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Heeft u het recht op uw gegevens in de bewerking van de te behandelen tegen de verwerking van uw gegevens deur Casa Caminante en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je een verzoek kunt indienen om de gegevens in een computerbestand naar jou van een ander door jou genoemde organisatie te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonlijke gegevens van verzoek tot intrekking van je toestemming van de gebruiker van de merknaam naar huis sturen.

Maak in deze kopie je pasfoto. MRZ (machineleesbare zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy.

We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek. Casa Caminante wil je er op gaan dat je de mogelijkheid hebt om een ​​klacht te hebben bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. .

 

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Casa Caminante neemt de bescherming van jouw gegevens zeer serieus en neemt deel aan maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang en ongeoorloofde aanpassing tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens tot niet goed zijn, neem dan contact op met ons.